MARAMUREȘ - Sprijin pentru copiii maramureșeni cu posibilități reduse

Organizația Rotary Club Baia Mare împreună cu organizația non-guvernamentală Narada invită băimărenii să contribuie la educația copiilor care nu au această posibilitate.

MARAMUREȘ - Sprijin pentru copiii maramureșeni cu posibilități reduse

Organizația Rotary Club Baia Mare împreună cu organizația  non-guvernamentală Narada invită băimărenii să contribuie la educația copiilor care nu au această posibilitate.

Campania se adresează persoanelor care au acasă un device pe care doresc să-l înlocuiască cu unul nou.

„Poate vrei să îți iei un telefon nou de Crăciun sau te gândești că laptopul sau tableta pe care o ai deja are o vechime. Vrei să le înlocuiești în curând cu unele noi și nu știi ce să faci cu cele vechi? Rotary Club Baia Mare împreună cu Narada te invită să te alături campaniei <<Ajută-mă să învăț!>>. Donează device-urile folosite celor care nu au, iar echipa noastră va avea grijă ca ele sa fie puse la punct în așa fel încât copiii să le poată folosi și să se bucure de posibilitatea de a învăța alături de colegii lor”, au precizat responsabilii Rotary Club Baia Mare.

De asemenea, organizatorii invită publicul să doneze aceste obiecte până în data de 30 decembrie.

„Până în 30 decembrie ne-am propus să strângem împreună 100 de device-uri folosite (telefoane, tablete, laptop-uri, desktop-uri) și să le donăm copiilor care nu au, pentru a facilita accesul lor la educația online.

Poți să vii în fiecare zi lucrătoare între orele 9.00-15.00 la biroul de pe Strada Culturii, nr.13, unde ne vom asigura că device-urile pe care le aduci vor fi preluate”, au mai precizat responsabilii.

Toate device-urile donate trebuie să fie în stare de funcționare sau cu minime probleme ușor remediabile și să aibă toate componentele necesare funcționării (încărcător, cabluri sau alte componente care determină funcționarea device-ului). Dacă este posibil, ar fi de ajutor ca acestea să fie împachetate într-o cutie/pungă de cadou, astfel încât toate componentele device-ului donat să fie la un loc.

„Contribuie și tu la educația copiilor, ajutându-i să învețe!”, este îndemnul celor de la Rotary Club Baia Mare.

 V.R.