MARAMUREȘ - Activitatea medicilor veterinari, dată peste cap

Având în vedere contextul epidemiologic actual nefavorabil (rata de contaminare cu SARS COV2) precum și a faptului că unele UAT-uri de pe raza județului Maramureș se află în carantină, în scopul prevenirii contactului dintre persoane și a limitării răspandirii agenților patogeni, Direcția Sanitar- Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Maramureș promovează comunicarea prin intermediul poștei electronice și a telefonului.

MARAMUREȘ - Activitatea medicilor veterinari, dată peste cap

Toți maramureșenii care au nevoie de DSVSA să nu se deplaseze la sediul instituției pe cat posibil și să folosească adresele de email și numerele de telefon afișate pe site-ul instituției. “Menționăm că documentațiile necesare obținerii documentelor de inregistrare și/sau notificările pot fi transmise în format electronic.

Nu vă deplasați la sediul DSVSA Maramureș decat dacă este absolut necesar, iar solicitarea dumneavoastră nu poate fi soluționată altfel. Totodată incurajăm contactarea reprezentanților noștri în teritoriu la sediile CSVSAO din orașele Baia Mare, Sighetu Marmației, Targu Lăpuș, Vișeu de Sus, Borșa, Baia Sprie, Seini. Vom depune toate eforturile pentru protejarea intereselor consumatorilor și vom acorda asistență de specialitate operatorilor din domeniul alimentar și al creșterii/exploatării animalelor”, precizează DSVSA Maramureș.