LUCRĂRI - Toamnă rodnică la Rozavlea

Se lucrează intens în comuna maramureșeană Rozavlea.

LUCRĂRI - Toamnă rodnică la Rozavlea

În comuna Rozavlea, chiar pe sfârșit de toamnă, lucrările de infrastructură sau edilitare continuă. Se lucrează la împrejmuirea și la fundațiile strucrurilor de la obiectivul “Târg de produse tradiționale”, finan]at de la AFIR. Tot cu finanțare de la AFIR s-au demarat lucrările de modernizare a căminului cultural.

Se continuă și lucrările la podul de peste râul Iza, la Râureni, recent fiind aduse grinzile. Au fost decolmatate în marea lor majoritate văile de pe raza localității Rozavlea și în prezent se lucrează la regularizarea și betonarea Văii Sasului din zona DJ 186.

Au fost marcate drumurile de interes local, după ce acestea au fost asfaltate.

“Putem spune că avem o toamnă rodnică. Urmează să se asfalteze și restul de drumuri de interes local. Am avut în vedere mai întâi asigurarea re]elei de canalizare și branșările individuale pentru fiecare gospodărie și ulterior să venim cu covorul asfaltic. A fost un volum mare de lucrări pe diverse zone, efectuat în diverse etape, iar restul asfaltărilor se vor realiza în primăvara anului viitor”, a spus Vasile Mârza, primarul comunei Rozavlea.

L. S.