LIGA NAȚIUNILOR - Partida România - Norvegia nu se mai joacă!

Noul coronavirus lovește din plin sportul în întreaga lume.

LIGA NAȚIUNILOR - Partida România - Norvegia nu se mai joacă!

Meciul de fotbal România-Norvegia, programat în această seară (ora 21.45) pe stadionul Arena Națională din București în Liga Națiunilor, nu se va disputa.

"UEFA ne-a informat că <în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei şi după întâlnirea cu autorităţile guvernamentale, Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Naţiunilor. Astfel, meciul România-Norvegia nu se va mai disputa>", informează reprezentanții FRF, prin intermediul unui comunicat de presă.

Consecinţele anulării partidei urmează să fie stabilite de Comisia de Disciplină UEFA. Foarte probabil, toate rezultatele Norvegiei vor fi anulate.

Înaintea meciului cu România fundaşul norvegian Omar Elabdellaoui a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a fost izolat în cantonament şi antrenamentul de vineri al norvegienilor a fost anulat. Sâmbătă, când lotul Norvegiei ar fi trebuit să facă deplasarea în România, delegaţia a fost blocată la Oslo, autorităţile norvegiene hotărând să nu permită ieşirea jucătorilor şi stafului din ţară.

M. S.