LIGA FLORILOR - Declarații la finalul meciului Măgura Cisnădie - CS Minaur 21-25

Partida s-a disputat în cadrul etapei a opta.

LIGA FLORILOR - Declarații la finalul meciului Măgura Cisnădie - CS Minaur 21-25

CS Minaur a obținut ieri, în București, o victorie extrem de importantă în fața echipei Măgura Cisnădie, în runda a opta a Ligii Florilor. 

La finalul partidei, protagoniștii celor două formații au oferit declarații pentru tv.frh.ro.

Gabriela Voicu (Măgura Cisnădie): "Cred că am pierdut din cauza ratărilor noastre. Adversarele au profitat și au marcat. Golurile pe care le-am primit pe contraatac au făcut diferența în meciul acesta".

Alexandru Weber (antrenor Măgura Cisnădie): "Noi am intrat mai greu în meci, pentru că în debutul jocului am ratat 4-5 aruncări de pe semicerc. Baia Mare a jucat mai exact în prima repriză. Noi încercăm să urcăm cât mai sus în clasament, sper să și reușim. Mai sunt multe etape de jucat și vom vedea ce se va întâmpla până la urmă".

Cristina Laslo (CS Minaur): "Mă bucur foarte mult că am câștigat. Am venit după un meci mai slab făcut în Rusia. Sper ca de acum încolo să mergem din victorie în victorie. Noi încercăm în continuare să ne găsim ritmul. Câteva mingi salvate ne-au asigurat încă de la începutul meciului un avantaj de două-trei goluri, pe care am reușit să-l menținem. Adversarele n-au avut puterea să vină peste noi".

Costică Buceschi (antrenor CS Minaur): "A fost o victorie muncită, bună pentru moralul nostru, pentru că am avut ceva probleme din acest punct de vedere după meciul din Rusia. Mă bucur că fetele s-au mobilizat și au alcătuit o adevărată echipă, la fel cum s-a întâmplat în meciurile pe care le-am jucat anul trecut".

M. S.