LIGA FLORILOR – CS Minaur a învins CSM Slatina înaintea duelului cu SCM Râmnicu Vâlcea

Victorie de moral obținută de CS Minaur în ultimul meci al etapei a treia a Ligii Florilor.

LIGA FLORILOR – CS Minaur a învins CSM Slatina înaintea duelului cu SCM Râmnicu Vâlcea

Victorie de moral obținută de CS Minaur în ultimul meci al etapei a treia a Ligii Florilor. În condițiile deja știute, cauzate de infectările cu Covid-19 și accidentări, cu 12 handbaliste pe foaia de joc și doar cu antrenorul cu portarii Claudia Cetățeanu pe margine, băimărencele au învins fără prea mari emoții CSM Slatina. Partida s-a disputat în sala „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe.

CS Minaur – CSM Slatina 28-22 (13-11)

CS Minaur: Idehn 1 gol (din poartă în poartă), Enache – Lavko 7/7 (3 din 7m), Kovacevic 9/13, Tănasie 3/5, Blohm 3/5, Laslo 3/6, Fujita 2/4, Polocoșer 0/1, Cioca, Tecar, Kerekes. Antrenor: Claudia Cetățeanu.
CSM Slatina: Datcu, Pașca, Nagy – Cîrligeanu 4/6, A. Arvatu, Tămaș 3/7, Draghici, M. Arvatu 0/1, Fulgoi, A. Ivan 0/1, Chitacu 2/4, L. Popescu 6/9, N. Rusu 1/1, Vădineanu 1/6, Stoicănescu 5/6 (2 din 7m). Antrenor: Victorina Bora.

CSM Slatina a început surprinzător de bine jocul și în min. 15 conducea cu 9-5. Băimărencele au marcat, însă, în continuare de șapte ori consecutiv și scorul a devenit 12-9 pentru CS Minaur, care în continuare a controlat jocul până la final (28-22). Sârboaicele Lavko și Kovacevic au marcat peste jumătate din golurile formației băimărene. De partea cealaltă, cele mai multe goluri au fost înscrise de fosta handbalistă de la HCM Baia Mare și CS Minaur, Luciana Marin Popescu.

Duminică, de la ora 11, în direct pe TVR 2, este programat derby-ul CS Minaur – SCM Râmnicu Vâlcea (Sepsi Arena), un duel între cele mai afectate echipe de Covid-19 din Liga Florilor, în acest moment.

Marius CÎMPIAN

foto Facebook CS Minaur