LIGA 3 - CS Minaur și Șomcuta Mare au câștigat și pierdut cu același scor

Azi s-au disputat ultimele partide din turul Ligii 3 la fotbal.

LIGA 3 - CS Minaur și Șomcuta Mare au câștigat și pierdut cu același scor

Azi, într-un meci din etapa a noua a Ligii 3, ultima din tur, CS Minaur a surclasat pe teren propriu Olimpia Satu Mare. Oaspeții, care au ieșit joi din a doua carantină de 14 zile din acest tur de campionat, cauzată de infectările cu Covid-19, au fost o pradă ușoară pentru formația băimăreană.

CS Minaur - CSM Satu Mare 4-0 (3-0)

CS Minaur: Fila - Duruș, Prunescu, Tînc, R. Lupu, Berindea (64 Giurgiu), Donca (64 Parnău), Ofrim, B. Minteuan (46 Măhălean), V. Pop (53 Zete), Serediuc (53 Hațiegan). Rezervă neutilizată: Juhasz. Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu, Vasile Șleam.
Băimărenii au deschis scorul în min. 4 prin Sebastian Serediuc, care a reluat cu capul de la 8 metri mingea centrată de pe dreapta de Ciprian Duruș (1-0). A urmat golul meciului marcat de Mircea Donca cu un șut de la mijlocul terenului, care l-a surprins pe portarul Mircea Oșan (2-0). Băimărenii și-a mărit avantajul în min 27 prin același Serediuc, care a marcat cu șpițul printre picioarele lui Oșan, acțiunea fiind inițiată de Andrei Ofrim (3-0).
Deși a dominat autoritar și repriza a doua, CS Minaur a mai înscris o singură dată, în min. 57, când Andrei Zete a fructificat cu un șut pe jos, din interiorul careului, pasa trimisă în adâncime de Iuliu Hațieganu (4-0).
În acest meci, băimărenii au avut și o bară, la șutul lui Vasile Pop din afara careului (min. 31).
Progresul Șomcuta Mare, cealaltă reprezentantă a Maramureșului în Seria 10, a pierdut clar meciul jucat la Zalău, victoria gazdelor conturându-se în prima repriză.
SCM Zalău - Progresul Șomcuta Mare 4-0 (4-0). Au marcat Mutu, Istrate, Stanciu și Petra. Golurile 2 și 2 au fost realizate în urma unor șuturi imparabile expediate de la 25 de metri.
Progresul: Lovasz (37 Rosiianu) - Illes, B. Lazar, Lang, Tutuță (30 Reves), Pohl, Răduneață, David, Nemeș (46 Gherghel), Negreanu, Petran. Antrenori Cristian Bogdan și Vlad Pop.
Sâmbăta viitoare, CS Minaur și Progresul Șomcuta Mare se vor întâlni, pe stadionul "Viorel Mateianu" din Baia Mare, în prima etapă a returului.