LIGA 3 - CS Minaur ratează un penalty și suferă prima înfrângere

CS Minaur a suferit prima înfrângere în actuala ediție a Ligii 3 la fotbal.

LIGA 3 - CS Minaur ratează un penalty și suferă prima înfrângere

Azi de la ora 14 s-a disputat partida restantă dintre CSC Sânmartin și CS Minaur, din etapa a șasea a Ligii 3 la fotbal, Seria 10. Băimărenii au înregistrat cu această primul insucces din acest sezon.

CSC Sânmartin - CS Minaur Baia Mare: 4-2 (2-1)

CSC Sânmartin: 1. Florin Barabaș - 16. Denis Dardai, 24. Alexandru Pintea, 4. David Lupșe, 5. Marian Arsene, 17. Florin Pop, 11. Cyrus Habakuc, 13. Alexandru Sorian, 7. Ionuț Dan, 9. Darius Sfîrlea, 14. Paul Suciu. Rezerve: 12. Eduard Beke - 3. Erik Tiponuț, 8. Iulian Cuc, 10. Raul Baciu, 22. Patric Andras, 19. Raul Ember, 21. Mircea Pop, 23. Salif Nogo. Antrenor: Cosmin Bodea
CS Minaur: 1. Karoly Fila - 3. Jean Prunescu, 4. Andrei Tînc, 15. Krisztian Szekely, 20. Cristian Paul, 44. Andrei Ofrim, 8. Mircea Donca, 7. Valer Giurgiu, 10. Vasile Pop, 14. Bogdan Minteuan, 19. Sebastian Serediuc. Rezerve: 34. Alex Gudea - 23. Ciprian Duruș, 17, Mark Parnău, 98. Iuliu Hațiegan, 11. Ionuț Măhălean, 13. Răzvan Lupu, 25. Cosmin Berindea, 99. Eduard Juhasz. Antrenor: Vasile Șleam
Cu antrenorul Dorin Toma suspendat, CS Minaur a deschis scorul în min. 4 prin Vasile Pop, care a reușit să introducă mingea în poartă dintr-o mare aglomerație de jucători produsă în careul gazdelor (0-1). Bihorenii egalează în min. 22 prin Dardai, care a șutat din afara careului peste Fila, extrem de nesigur în acest meci (1-1). Mai mult, CSC Sânmartin preia conducerea în min. 32, prin I. Dan care a înscris din apropierea porții (2-1).
Băimărenii restabilesc egalitatea în min. 67, când Serediuc, aflat la opt metri de poarta gazdelor, a deviat cu stil în plasă mingea centrată de pe stânga de Szekely (2-2).
Oaspeți sunt pe val și în min. 76 obțin un penalty, la un henț comis de Pintea. Lovitura de la 11m este executată însă slab de Mircea Donca, mingea șutată de acesta trecând pe lângă poartă. Marea ocazie ratată se răzbună în min. 86 când CSC Sânmartin primește un penalty pentru un fault comis de Berindea, care vede și cartonașul roșu, asupra lui Suciu. Sorian înscrie fără emoții (3-2). Până la final, CSC mai marchează încă o dată în prelungiri prin Suciu, care trimit elegant mingea peste Fila, din interiorul careiului (4-2).
Meciul a fost transmis în direct pe contul oficial de Fecbook al Primăriei Sânmartin, cu mai multe camere, regie de emisie, reluări, grafică și cu comentariul asigurat de Vlad Sturz de la Digi Sport. O idee excelentă în condițiile în care suporterii suferă în această perioadă că nu mai pot merge pe stadion.
La acest capitol, CS Minaur și Primăria Baia Mare sunt în pauză...
M. S.