LIGA 2 - ACSF Recea se întoarce cu mâna goală de la Buzău

ACSF Recea a pierdut azi meciul jucat în deplasare la Buzău.

LIGA 2 - ACSF Recea se întoarce cu mâna goală de la Buzău

ACSF Recea nu a obținut nimic în partida jucată azi, în deplasare cu SCM Gloria Buzău. Întâlnirea a fost o restanță din etapa 11-a. Soarta meciului s-a decis în prima repriză, într-un interval de doar patru minute, în care gazdele au marcat golurile victoriei.

SCM Gloria Buzău - ACS Fotbal Comuna Recea 2-0 (1-0)

SCM Gloria Buzău: Stoian – Pîrvulescu, Ioniță, Toma, Nedelea – Balgiu (cpt.), Roșu (87 Huiban), Ciobanu (87 Stăiculescu), Pațurcă (82 Ghinga) – Tucaliuc (60 Perju), Iurcu (87 Piftor). Rezerve neutilizate: R. Ștefan – Ignat, Dumea, Lazăr. Antrenor: Ilie Stan

ACSF Recea: Răilean – Potcoavă, Oiță (90+2 Urs), Bakmaz, Jucan (81 Lung) – Micaș (70 Szecui), Akhmatov, Luboya (70 Mărieș), R. Rus – Văsălie, M. Coman. Rezerve neutilizate: Bota – Lihet, Brata, Cordoș, Chinde. Antrenor: Nicolae Constantin.

Plecați cu oarecare speranțe spre Buzău jucătorii de la ACSF Recea se întorc cu mâna goală acasă. Elevii lui Nae Constantin au fost dominați în debutul jocului și deschiderea scorului nu a întârziat să vină.  În minutul 25 Gloria a primit un penalty, după ce mingea șutată de Iurcu a atins mâna fundașului australian Ante Bakmaz. Lovitura de la 11 metri a fost transformată fără emoții de Cosmin Tucaliuc. Acesta a șutat pe jos în stânga lui Răilean, care a plonjat în partea opusă (1-0).  Nu a trecut mult timp și buzoienii și-au mărit avantajul, în min. 29, prin Iulian Roșu care a șutat la vinclu de la zece metri (2-0).

Oaspeții au avut o bună oportunitate de a reintra rapid în joc, dar mingea expediată în min. 31 de Romario Rus, din lovitură liberă de la 30 de metri, a întâlnit bara transversală a porții apărate de Stoian. Recea mai are o șansă de a marca în min. 36, când Bakmaz, urcat în careul gazdelor, ratează de puțin întâlnirea cu mingea centrată din lovitură liberă de Micaș. De partea cealaltă, în min. 37, mingea șutată de Balgiu șterge bara laterală a porții apărate de Răilean.

În repriza a doua am mai consemnat doar două ocazii mari de gol ratate de Coman (ACSF Recea) și Iurcu (Gloria), în minutele 52 și 65, după care până la final jocul a fost anost.

M. S.