LIGA 2 – ACSF Recea a obținut un egal în noroi cu ASU Politehnica Timișoara

ACS Fotbal Comuna Recea a avut șansa să obțină azi o victorie importantă pe teren propriu în etapa a zecea din Liga 2.

LIGA 2 – ACSF Recea a obținut un egal în noroi cu ASU Politehnica Timișoara

Formația maramureșeană a trebuit să se mulțumească până la urmă cu un singur punct, deși a condus cu 3-1 formația ASU Politehnica Timișoara. Meciul s-a desfășurat pe un teren desfundat, din cauza ploilor căzute în ultima vreme.

ACS Fotbal Comuna Recea – ACS ASU Politehnica Timișoara 3-3 (3-2)

ACSF Recea: Bota (cpt.) – Potcoavă, Bakmaz, Oiță, R. Ispas – Văsălie, Akhmatov, Micaș, R. Rus – Luboya – M. Coman. Rezerve: Răilean – Ant. Lung, Jucan, M. Urs, Fl. Cordoș, D. Simion, Lihet, Szecui, Balha. Antrenor: Nicolae Constantin.

ASU Poli: Hindrich – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – Casado, Coadă – Al. Munteanu, A. Ignea, P. Ivanovici – Plazonja. Rezerve: Deronja – D. Radu, D. Andrei, R. Toader, S. Iosif, Alexe, C. Jurj. Antrenor: Octavian Benga.

Arbitru: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca); Asistenți: Marius Bălan (Dej) și Iulian Cătălin Brînză (Botoşani); Rezervă: Dragoș Nicolae Lunca (Cluj-Napoca); Observatori: Ioan Duma (Sibiu) și Radu Bitea (Oradea).

Debutul de meci a fost furtunos. Alin Văsălie a interceptat în min. 5 o minge, a pătruns în careu și a înscris cu un șut de la șase metri, printre picioarele portarului Hindrich (1-0). Egalarea s-a produs trei minute mai târziu când Gabriel Oiță, fundașul-golgheter de la ACSF Recea, a înscris de data aceasta în propria poartă (1-1). Gazdele domină în continuare jocul și marchează în min. 26 prin fundașul Ante Bakmaz, care a reluat cu capul mingea centrată din corner (2-1). Fotbaliștii lui Nae Constantin s-au adaptat mai bine la starea gazonului și în min. 38 și-au mărit avantajul prin Romario Rus ,care a marcat cu un șut expediat din interiorul careului (3-1). Oarecum contrar cursului jocului, timișorenii au redus din handicap în min. 43. Alin Bota nu a putut reține minge centrată de pe dreapta de Munteanu și Plazonja a înscris de la patru metri (3-2).

Începutul reprizei secunde aparține bănățenilor, care speculează o greșeală colectivă comisă în apărare de gazde (principalul vinovat fiind Potcoavă), centrarea de pe stânga fiind fructificată în min. 59 de Alin Ignea, fostul căpitan al echipei FCM Baia Mare. Până la final nu se mai întâmplă lucruri notabile, noroiul de pe teren fiind un adversar redutabil pentru ambele formații.

Marius CÎMPIAN