ÎNFRÂNGERE CU SUEDIA - Handbaliștii de la Minaur au marcat șapte goluri pentru România

Echipa națională de handbal masculin a României a debutat cu stângul în preliminariile Campionatului European 2022.

ÎNFRÂNGERE CU SUEDIA - Handbaliștii de la Minaur au marcat șapte goluri pentru România

Înfrângere suferită de echipa națională de handbal masculin a României în primul meci din grupa 8 a calificărilor pentru Euro 2022. Tricolorii au pierdut la trei goluri diferență meciul jucat în deplasare cu Suedia, principala favorită a grupei. Înfrângerea a fost cauzată de prestația foarte slabă din prima repriză, gazdele intrând la pauză cu un avantaj de 8 goluri.

Alexandru Csepreghi și Călin Căbuț (CS Minaur) au marcat 3 și repectiv 4 goluri. Ceilalți băimăreni aflați la lot, Andrei Buzle și Albert Cristescu, nu au fost trecuți pe foaia de joc la acest meci. Pe banca tehnică a tricolorilor s-a aflat și tehnicianul echipei Minaur, Adrian Petrea, care este secundul lui Rareș Fortuneanu.

Suedia - România 33-30 (20-18)

România: Popescu, Iancu – Dumitriu 6, Călin Căbuț 4, Negru 4, Ghiță 4, Bujor 4, Alexandru Csepreghi 3, Sadoveac 3, Szasz 1, Racoțea 1, Fenici, Fotache. Antrenor: Rareș Fortuneanu și Adrian Petrea.

În celălalt meci din grupă, Muntenegru a învins aseară Kosovo cu 32-25.

Duminică, 8 noiembrie (ora 18.25, TVR1), România întâlnește pe teren propriu Muntenegru. Meciul se va disputa în Sala Lascăr Pană din Baia Mare.

M. S.