INEDIT -Un oraș din Maramureș va avea arenă de biatlon și schi fond

În Maramureș cândva au avut loc competiții sportive specifice iernii. Am avut la Borșa competiții de sărituri cu schiurile sau schi fond, iar acum se dorește construirea unei arene de biatlon.

INEDIT -Un oraș din Maramureș va avea arenă de biatlon și schi fond
Construirea arenei de biatlon și schi fond este de fapt o propunere din cadrul Strategiei de dezvoltare a orașului Borșa pentru perioada 2021-2027 în domeniul SPORT. Alte proiectele propuse sunt construire Sală de sport cu tribună de 180 de locuri. Proiect cuprins în lista sinteză pentru finanțare prin Compania Națională de Investiții (CNI), reabilitare Complex sportiv în orașul Borșa, mai precis terenul de fotbal din Baia Borșa. Și acest proiect este cuprins în lista sinteză a CNI în vederea finanțării și va cuprinde refacerea terenului de sport, împrejmuire, nocturnă, tabelă electronică și construirea unei tribune noi cu 500 de locuri acoperite, vestiare și dependințe și bineânțeles parcare.
Tot la Borșa se dorește construirea unui bazin de înot didactic, prin construirea unui nou complex sau preluarea de la Ministerul Sănătății a bazei de la Spitalul Borșa și reabilitarea și modernizarea construcției existente, respectiv construire teren de sport multifuncțional cu covor sintetic și nocturnă în cartierele Complex, Poiană, Repedea, Centru, Gară, Rotundu și Baia Borșa.
H.D.