INEDIT - Spitalul din Vișeu, mai atractiv decat cel din Borșa sau Sighet

Odată ce lucrările de reabilitare la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus vor fi gata, unitatea medicală speră să atragă mai mulți medici specialiști și să devină atractivă pentru tineri.

INEDIT - Spitalul din Vișeu, mai atractiv decat cel din Borșa sau Sighet

Deja Spitalul Vișeu de Sus este preferat de rezidenți în defavoarea spitalului din Borșa sau Sighetu Marmației, ambele având nevoie, la rândul lor, de ample lucrări de reabiltiare.

“Rezidenții încep să vină și au o surpriză plăcută când vin aici. Acum avem pavilioane și e cum e, dar odată ce va fi gata spitalul altfel vom dicuta cu ei. Deja spitalul nostru este atractiv. Eu mereu sunt în discuții cu diferiți medici tineri și acum, de exemplu, ne-am uitat la repartițiile medicilor la Rezidențiat. Posturile din Vișeu au fost luate primele și apoi au urmat Borșa și Sighet. Tinerii se interesează ce va fi în patru-cinci ani și atunci tot spitalul va fi gata renovat. Până acum a fost o perioadă grea pentru noi, cu procesul de reabilitare, dar ne apropiem cumva de final”, a declarat explicat Vlad Cristian, managerul spitalului.

A.H.