ÎN ULTIMA SECUNDĂ - CS Minaur smulge un egal în fața Stelei, la capătul unui joc pe care l-a avut în mână

Derby-ul CS Minaur - Steaua s-a încheiat la egalitate.

ÎN ULTIMA SECUNDĂ - CS Minaur smulge un egal în fața Stelei, la capătul unui joc pe care l-a avut în mână

CS Minaur a lăsat multă vreme impresia în meciul jucat în Sala Apollo din București că se va impune fără probleme în fața Stelei. Dar, până la urmă, băimărenii trebuie să se considere fericiți că nu au pierdut partida disputată în cadrul etapei a 11-a a Ligii Zimbrilor. De asemenea, sunt îndreptățiți să conteste arbitrajul din ultimele minute prestat de constănțenii I. Cazan și G. Suliman.

CS Minaur - Steaua București 25-25 (14-10)

CS Minaur: Ciobanu (12 intervenții, a apărat un 7m), R. Pop - Nagy 1, Buzle 4, Ramba 5, D. Mureșan, Skrobic, Căbuț 6 (unul din 7m), Kotrc 4, Cip 2, Haiduc 1, E. Pop, Cristescu 1, Bera 1, Dobra, Bușecan. Antrenori Adrian Petrea și Alexandru Sabou.

Steaua: Stănescu (4 intervenții), Bucătaru (10) - Mihalcea 4 (unul din7m), Milosevic 4, Burlacu, Y. Pop, Vârtic, Johannson 1, Roșu 1, Olaru 1, Constantina 4 (2 din 7m), Aslanian 1, Ivancenco, Grbovic 9, Khairi. Antrenor Marius Stavrositu.

Aruncări de la 7 metri: 1-4 (transformate 1-3, a ratat Constantina). Minute de eliminare: 8-6.

În prima repriză, băimărenii, în frunte cu portarul Ionuț Ciobanu, s-au apărat exemplar. Elevii lui Adrian Petrea s-au descurcat bine și în atac și au intrat la pauză cu un avans de patru goluri (14-10).

În repriza a doua, Steaua s-a apărat foarte tare, uneori aproape de limita regulamentului, și acest lucru i-a pus în reală dificultate pe băimăreni. După ce a condus în min. 32 cu 16-10, CS Minaur a început să piardă teren și a găsit din ce în ce mai greu soluții în atac pentru a-l învinge pe Bucătaru. Steaua a reușit să egaleze în min. 56 (23-23) și chiar să preia conducerea, 24-23 în min. 57, după care a ratat și două atacuri. 

Căbuț a egalat în min. 58 (24-24), după care tot el a ratat șansa de a-și aduce echipa în avantaj. Când mai erau 30 de secunde din meci, Steaua a preluat din nou conducerea prin Mihalcea (24-25), dar CS Minaur a reușit să evite înfrângerea în ultima secundă, prin golul marcat de Daniel Bera.

De la echipa băimăreană au lipsit handbaliști extrem de importanți, Csepreghi, Toledo sau Araujo. Ca de obicei site-ul oficial al cubului nu oferă înainte de meciuri informații legate de cei care sunt indisponibili și motivul pentru care echipa nu se poate baza pe acești jucători.

M. S.

foto Facebook Minaur