ÎN TRAFIC - Timișorean prins în Săpânța cu 1000 de kg de articole pirotehnice într-o dubă

Afacerile cu artificii aduc bani frumoși celor care le practică în această perioadă din an. Numai că legea dă voie comercializării unor astfel de produse doar în anumite condiții.

ÎN TRAFIC - Timișorean prins în Săpânța cu 1000 de kg de articole pirotehnice într-o dubă

În data de 5 ianuarie polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Maramureș, cu sprijinul polițiștilor Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău, Poliţiei Sighetu Marmaţiei şi Detaşamentului de Jandarmi Sighetu Marmaţiei din cadrul I.J.J. Maramureș, au procedat la interceptarea şi oprirea unei autoutilitare condusă pe D.N. 19, în localitatea Săpânța.

„Polițiștii au constatat faptul că autoutilitara era condusă de către un bărbat de 32 de ani din Timiș. În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat în interiorul autovehiculului aproximativ 1.000 kg articole pirotehnice, pentru care au fost prezentate patru facturi fiscale despre care există suspiciunea că cele înscrise nu corespund realității. Întreaga cantitate de articole pirotehnice şi cele patru facturi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”Orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept””, precizează IPJ Maramureș. 

H.D.