ÎN SFARȘIT - Spital nou în Sighetu Marmației

În Sighetu Marmației se dorește construirea unui spital nou, cu 250 de paturi.

ÎN SFARȘIT - Spital nou în Sighetu Marmației

Investiția într-un nou spital este cu atat mai necesară,cu cat în momentul de față spitalul își desfășoră activitatea în sistem pavilionar, în clădiri care au mare nevoie de reparații. 

De multă vreme așteptăm o soluție pentru Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Activitatea se desfășoară la această dată în sistem pavilionar, în clădiri improprii, unele dintre ele avand o vechime de peste 100 de ani. Ne dorim un spital modern care să vină atat în sprijinul personalului medical care-și desfășoară activitatea în spital dar mai ales în sprijinul locuitorilor din Maramureșul Voievodal și nu numai”, a precizat Vasile Moldovan, primarul sighetului într-o  postare pe Facebook. 

Contactat telefonic, acesta a oferit mai multe detalii despre noul spital.

”Ideea este că vreau să construim un nou spital. E o dorință mai veche a noastră pe care vrem să o punem în practică. Profităm și noi de linia de finanțare de anul viitor. Pe noul spital ne dorim 250 de paturi. Fosta clădire care a persoanele cu dizabilități, de anul acesta este a noastră. Acolo vrem să facem un nou sediu UPU și un bloc operator”, a declarat Vasile Moldovan, primarul Sighetului. 

A.H.