ÎN NOAPTE - Nu mai putea ține mașina drept pe drum de beat ce era

Un tânăr din Poienile de sub Munte era atât de beat încât nu putea ține mașina drept pe drum. Și mai grav a fost faptul că persoana nu poseda nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

ÎN NOAPTE - Nu mai putea ține mașina drept pe drum de beat ce era

„Polițiștii Secției 4 Leordina, au fost sesizați cu privire la faptul că pe drumul comunal Ivancicou, de pe raza comunii Poienile de Sub Munte, conducătorul unui autoturism conduce haotic. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat la volanul autoturismului un tânăr de 28 de ani din comună, iar în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvant al IPJ Maramureș.

Bărbatul a fost sancționat contravențional și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație conform Legii nr. 55 din 2020. 

H.D.