ÎN LIGA 3 - CS Minaur, la a treia deplasare consecutivă (miercuri, ora 14)

CS Minaur joacă pentru a treia oară consecutiv în deplasare în Liga 3 la fotbal.

ÎN LIGA 3 - CS Minaur, la a treia deplasare consecutivă (miercuri, ora 14)

Băimărenii vor întâlni miercuri, 4 noiembrie (ora 14), echipa CSC Sânmartin într-o partidă restantă din etapa a șasea. Meciul a fost amânat, deoarece CS Minaur s-a confruntat cu mai multe cazuri de Covid-19 în data în care era programat inițial meciul (17 octombrie). Tot azi, ar fi trebuit să se joace în Seria 10 și restanța dintre Luceafărul Oradea și CSM Satu Mare, dar meciul nu se va disputa deoarece oaspeții au probleme cu noul coronavirus.

Partida CSC Sânmartin – CS Minaur va fi arbitrată de Szabolcs Kovacs (Carei), Marius Bălan (Dej) și Csaba Antal (Cluj-Napoca). Observatori FRF: Silviu Mocanu (Arad) și Teodor Biriș (Hunedoara).

Înaintea acestui meci, CS Minaur ocupă primul loc în Seria 10, cu 17 puncte, în timp ce bihorenii se află pe poziția a șaptea, cu 8 puncte. Fotbaliștii antrenați de Dorin Toma vin după două egaluri înregistrate în deplasare (3-3 cu SCM Zalău și 0-0 cu Sportul {imleu Silvaniei) și traversează o perioadă extrem de aglomerată, având programate cinci partide în decurs de doar două săptămâni. Turul de forță ar urma să se încheie sâmbătă, 7 noiembrie, cu un meci pe teren propriu în compania echipei CSM Satu Mare. Rămâne de văzut dacă adversarii vor primi acceptul DSP Satu Mare pentru a disputa acest joc.

CSC Sânmartin nu are rezultate strălucite în campionat, dar a reușit performanța de a elimina din Cupa României echipa ACS Fotbal Comuna Recea (4-3, pe teren propriu), la capătul unui meci în care formația maramureșeană a jucat cu rezervele și a condus cu 3-1.

Întâlnirea va fi transmisă, în direct, pe contul oficial de Facebook al Primăriei Sânmartin.