ÎMBINĂ UTILUL CU PLĂCUTUL - Ajutor pentru cadoul de Crăciun

Tinerii cu afecțiuni fizice și psihice din cadrul asociației Esperando din Baia Mare au pregătit cadourile ideale pentru prieteni și familie.

ÎMBINĂ UTILUL CU PLĂCUTUL - Ajutor pentru cadoul de Crăciun

Tinerii cu afecțiuni fizice și psihice din cadrul asociației Esperando din Baia Mare au pregătit cadourile ideale pentru prieteni și familie. Cumpărând un produs realizat de aceștia vei ajuta și susține primul centru de servicii integrate din Maramureș. „Arată-le celor dragi că te gândești la ei. Noi venim în ajutorul tău. Acum, când trecem printr-o perioadă dificilă datorită pandemiei care ne-a acaparat viața și <<hotărăște>> cum se derulează totul în jurul nostru, este esențial să le arătăm celor dragi, colaboratorilor, partenerilor că ne gândim la ei. Ca o îmbrățișare de sărbători în aceste vremuri dificile, poți să le oferi celor cu adevărat importanți pentru tine, produsele realizate cu contribuția copiilor și tinerilor cu afecțiuni fizice și a familiilor acestora. În acest mod, contribuiți la reabilitarea primului Centru de servicii integrate din Maramureș, un centru pentru persoanele cu dizabilități/afecțiuni fizice, Centrul de Recuperare Esperando”, precizează responsabilii asociației.

Comenziile vor fi preluate până în data de 18 noiembrie.  

Printre lucrurile disponibile se află brăduleț din panglică, glob cu Moș Crăciun, felicitări realizate manual, felicitări tipărite cu picturi de iarnă și coronițe.

V.R.