Huawei a lansat în România programul de loializare Huawei Buy Back

Huawei România a anunţat lansarea pe plan local a noului program de loializare Huawei Buy Back.

Huawei a lansat în România programul de loializare Huawei Buy Back

Huawei România a anunţat lansarea pe plan local a noului program de loializare Huawei Buy Back. Principiul de funcţionare al acestuia este unul simplu, predai un smartphone Huawei vechi, iar în schimbul său primeşti un voucher pentru achiziţia unui nou device Huawei.

Programul Huawei Buy Back va fi organizat pe o perioadă lungă de timp, iar acesta va fi actualizat permanent cu oferte interesante. Important de menţionat este că telefoanele vechi le veţi putea preda doar în magazinele fizice Huawei din mall-urile AFI Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, ambele din Bucureşti.

Oferta specială de lansare este dedicată modelelor Huawei Mate 40 Pro şi P40 Pro. Suplimentar voucherului primit pentru telefonul vechi, Huawei oferă în plus o reducere de 500 lei. Iată şi un exemplu:

  • pentru un Huawei P30 Pro de 256 GB în stare foarte bună un utilizator poate primi până la 1518 lei. Acestei sume se adaugă cei 500 de lei suplimentari, astfel că utilizatorul respectiv poate achiziţiona un Huawei Mate 40 Pro sau P40 Pro cu o reducere totală de până la 2018 lei.

Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România, a declarat: “În următoarea perioadă, ca parte a programului Buy Back pe care ne bucurăm să îl lansăm, venim în întâmpinarea consumatorilor cu un raport calitate-preț excelent la achiziționarea smartphone-ului preferat Huawei, discount-urile fiind oferite sub forma unor vouchere speciale tip buy back, în schimbul unui telefon pe care nu îl mai folosesc.”