VICTORIE ȘI CU BISTRIȚA - Fetele de la CS Minaur încheie cu zâmbetul pe buze turneul de la Sfântu Gheorghe

CS Minaur a încheiat turneul de la Sfântu Gheorghe cu o victorie.

VICTORIE ȘI CU BISTRIȚA - Fetele de la CS Minaur încheie cu zâmbetul pe buze turneul de la Sfântu Gheorghe

Bilanț foarte bun pentru CS Minaur, în condițiile în care echipa a fost afectată serios de noul coronavirus, la turneul Ligii Florilor de la Sfântu Gheorghe. Un egal și trei victorii au înregistrat băimărencele, ultima fiind obținută azi împotriva Gloriei Bistrița.

CS Minaur Baia Mare – Gloria Bistrița 27-23 (14-11)

– CS Minaur: Idehn 2 intervenții, Enache (8, a apărat doi de 7m) – Lavko 5/ din 9 aruncări (1 din 7m), Kovacevic 6/9, Tănasie 0/1, Blohm 4/4, Laslo 4/5, Fujita 6/8 (1 din 7m), Polocoșer 0/1, Cioca, A. Popa 2/3, Tecar, Kerekes, Borș. Antrenor: Claudia Cetățeanu.

- Gloria Măzăreanu 7 intervenții (a apărat un 7m), A. Moroianu (1) – Rodriguez 4/5, Dincă 2/4, Rațiu 6/7, Szabo 2/5, Costa 3/4, Zegrean 1/1, Ilyina 3/8, Tetean 0/2, Băcăoanu, Țanc, Vasileuskaya 2/2, Fekete, Pica. Antrenor: Horațiu Pașca.

foto Facebook CS Minaur

Derby-ul etapei a cincea din Liga Florilor a fost câștigat meritat de CS Minaur, care confirmă faptul că în acest sezon reprezintă o forță a Ligii Florilor, îndreptățită să conteste supremația echipelor SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București. Pe prima dintre ele a și învins-o și mai urmează sa-și demonstreze valoarea cu echipa Cristinei Neagu.

Nu au fost foarte multe emoții pentru băimărence în meciul cu Gloria Bistrița. După o primă repriză ceva mai echilibrată, în care adversarele au reușit să o anihileze parțial pe golghetera Jovan Kovacevic, în partea a doua a meciului Minaur s-a distanțat în min. 37 la cinci goluri diferență (20-15). Bistrițencele au dat semne că pot reveni în joc abia în min. 52, când s-au apropiat la un singur gol diferență (23-22), dar în continuare au ratat trei atacuri consecutive prin Illyna. Minaur s-a detașat din nou de adversar și a câștigat până la urmă la o diferență de patru goluri (27-23).

Laslo, Blohm, Fujita, Enache și A. Popa, respectiv Rațiu, Rodriguez și Costa au fost remarcatele partidei.