HAI SĂ AJUTĂM- Împreună de sărbători pentru o familie din Cavnic

Când eram mici, părinții obișnuiau să ne spună că dacă am fost cuminți tot anul, va veni Moșu’ și la noi. Dar dacă nu… Imaginați-vă ce ați fi simțit dacă vi s-ar fi întâmplat să nu găsiți nimic sub brad.

HAI SĂ AJUTĂM- Împreună de sărbători pentru o familie din Cavnic

Din fericire pentru noi, cei care am avut norocul să creștem într-o familie cu posibilități materiale normale, dimineața de Crăciun a reprezentat mereu un motiv de bucurie: pesemne, peste noapte. În schimb, pentru copiii săraci, Moș Crăciun nu există, îi cam evită sau “își mai trimite ajutoarele” binevoitoare cu câteva dulciuri, portocale și este de datoria noastră să le facem sărbătorile mai frumoase.

„În urma cu 5 ani o cunoșteam pe Mihaela, probabil mulți dintre voi o cunoașteți. După 5 ani m-am reîntors împreună cu câțiva prieteni, pe un drum destul de impracticabil prin pădure, găsind aceeași familie cu un membru in plus, de 1 an si 8 luni. Ei nu cer nimic, dar eu am decis sa fac din nou o postare, prin care cei care doresc se le întindă o mână de ajutor și să îi ajutăm cu ce putem, sunt convins că mulți avem acasă hăinuțe sau diverse pe care le putem dona. Au nevoie cel mai mult de alimente, fiindcă sunt o familie numeroasă, hăinuțe, jucării.

Din ce am văzut în casă le lipsește mobilier și electrocasnice, dacă cineva dispune. Tatăl copiilor este in vârstă, fără un rinichi, operat de 2 ori la coloana si cu probleme la ochi, operat la fel si la ochi, vede destul de slab cu un ochi și cu celălalt deloc, mama casnică, are grija de acești copii minunați. Copii, 6 la număr, din păcate nu dispun de tablete, telefoane sau calculator pentru a participa la cursuri, astfel educația lor este periclitata. Cei care doresc sa doneze dar nu au timp sau posibilitate de a merge, să mă contacteze în privat și eu voi merge personal cu mașina. Din câte am înțeles au vârste cuprinse între 1,8 si 19 ani, mărimi la adidași de la 37-42”, spune Tudor Alexandru pe pagina de facebook.

Această familie se găsește în Cavnic, în spatele minei, nr de telefon pentru cei care doresc personal să îi ajute cu absolut orice: 0754251896.

Ajută-l pe Moș Crăciun să ajungă la fiecare familie!

B.N