GRAV - Căruță lovită de mașină la Moisei

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață la Moisei. O căruță a fost lovită în plin de o mașină, ioar din ce spun martorii căruțașul este în stare gravă la spital.

GRAV - Căruță lovită de mașină la Moisei

Din ce spun oamenii căruțașul ar fi de pe Izvorul Dragoș, iar acum poliția a demarat cercetările care se impun pentru a vedea cine se face vinovat de producerea accidentului.

ACTUALIZARE

„Azi, 13 noiembrie, polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit la un accident rutier soldat cu o victimă. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 45 de ani din Moisei a condus o autoutilitară având direcția de deplasare dinspre Borșa spre Moisei, iar la un moment dat a acroșat o căruță care se deplasa în aceeași direcție de mers. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de vehicul, un bărbat de 71 de ani. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

H.D.