GLASUL CITITORILOR - Neplăceri generate în Sighetu Marmației de traficul auto intens

Probleme de trafic în Sighetu Marmatiei.

GLASUL CITITORILOR - Neplăceri generate în Sighetu Marmației de traficul auto intens

Locuitorii care domiciliază pe strada Alexandru Ivasiuc din Sighet se confruntă cu neplăceri generate de traficul auto intens derulat în zonă.

“Suntem foarte nemulțumiți de faptul că strada noastră a devenit <>, aici înregistrându-se un trafic intens. Zgomotul cauzat de viteza cu care circulă autovehiculele de mare tonaj, pe ambele sensuri, este asemănător cu cel al unui aeroport cu avioane cu reacție deschis non-stop. Ne dorim să se restabilească sensul unic de circulație și să se restricționeze circulația autovehiculelor de mare tonaj. Aceste măsuri ar fi necesare și pentru asigurarea siguranței copiilor, a bătrânilor și a locuitorilor din zonă.

Gradul de periculozitate îi afectează nu numai pe locuitorii străzii noastre. În apropiere se află Cartierul 1 Mai și Cartierul Alexandru Ivasiuc, Școala Gimnazială „Dr. Ioan Mihalyi de Apșa”, Colegiul Național „Dragoș Vodă”, o grădiniță, piața agroalimentară, fabrica Mara. Sperăm ca această problemă să-și găsească o soluționare cât mai repede”, au spus locuitorii de pe strada Alexandru Ivasiuc.