GHINION - Vezi ce pățești cand vrei sa-ți ajuți colegul

Accident de muncă în Baia Mare în atenția poliției. Un bărbat și-a prins glezna piciorului într-un utilaj după ce a încercat să își ajute un coleg de muncă.

GHINION - Vezi ce pățești cand vrei sa-ți ajuți colegul

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Baia Mare au fost sesizaţi aseară, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că  un angajat al unei societăţi comerciale din municipiu, aflându-se  în timpul programului de lucru, a suferit un accident de muncă. Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, precizează că din verificările efectuate la faţa locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 22 de ani din Șomcuta Mare, în calitate de angajat în cadrul societăţii comerciale, și-a părăsit linia de muncă, pentru a interveni în sprijinul unui alt coleg, iar la un moment dat și-a pierdut echilibrul și și-a prins glezna piciorului stâng, în lagărele laminorului din componența unui utilaj, suferind astfel leziuni la nivelul gleznei.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a transportat victima la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de nerespectare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

D.H.