GAURĂ ÎN BUGET - CS Minaur a pierdut litigiul cu Janja Vojvodic

CS Minaur trebuie să plătescă o sumă importantă unui handbalist.

GAURĂ ÎN BUGET - CS Minaur a pierdut litigiul cu Janja Vojvodic

Clubul Minaur este bun de plată. Gruparea băimăreană trebuie să-i achite sârbului Janja Vojvodic o sumă importantă de bani, după ce a pierdut litigiul cu acesta.

Decizia a fost luată de Comisia Centrală de Apel a Federației Române de Handbal, din data de 26 noiembrie, și publicată pe site-ul oficial frh.ro.


 1. DOSAR NR. 40/A/2020

Decizia 53/26.11.2020.

Referitor la apelul formulat de CS Minaur Baia Mare impotriva Hotararii nr. 486/26.07.2020 a Comisiei de Memorii din cadrul FRH, in contradictoriu cu sportivul Vojvodic Janja, Comisia de Apel cu unanimitate de voturi decide:

  • Admite apelul.
  • Modifica in parte hotararea apelata, in sensul obligarii clubului CS Minaur Baia Mare la plata sumei de 129.186,42 lei catre Vojvodic Janja reprezentand valoarea totala a drepturilor financiare cuvenite si neachitate pana la expirarea contractului, ca urmare a incetarii unilaterale fata de justa cauza a Contractului de activitate sportiva nr. 897/2019.
  • Mentine restul dispozitiilor hotararii atacate.
  • Fiecare parte isi va suporta propriile cheltuieli de procedura.

Sârbul Janja Vojvodic a venit la CS Minaur în vara anului 2019, de la Vardar Skopje, fiind considerat un mare transfer la acea oră. Oficialii grupării băimărene nu au anunțat durata contractului, dar se pare că a fost vorba de două sezoane, dacă ținem cont că Janja Vojvodic s-a prezentat la startul pregătirilor pentru campionatul 2020-2021. Foarte rapid a dispărut însă din lot și CS Minaur a anunțat că s-a despărțit de el, dar, probabil, nu s-a ajuns la o înțelegere privind rezilierea amiabilă a contractului.

M. S.

foto Ovi Dragomir Facebook CS Minaur