GALAXY A – SAMSUNG LANSEAZĂ O NOUĂ SERIE DE TELEFOANE MOBILE

Compania Samsung din Vietnam a fost cea care a arătat lumii că noi telefoane mobile vor fi lansate, printr-un video de prezentare pe pagina lor de YouTube

GALAXY A – SAMSUNG LANSEAZĂ O NOUĂ SERIE DE TELEFOANE MOBILE

Compania Samsung din Vietnam a fost cea care a arătat lumii că noi telefoane mobile vor fi lansate, printr-un video de prezentare pe pagina lor de YouTube. Din video, aflăm că data de 12 decembrie este cea oficială a lansării acestora, din seria Galaxy A. Deocamdată, compania nu a dat multe informații despre telefoanele care urmează să fie lansate, dar fanii speră la noile telefoane vor fi Galaxy A51 și Galaxy A71, despre care au apărut zvonuri în urmă cu o lună.

Se pare că cele două telefoane despre care se discuta luna trecută datorită unor zvonuri, au un aspect asemănător cu cel al telefonului prezentat în video-ul de pe YouTube. Ecranul va ocupa întreaga față a telefonului, iar camera frontală va fi în partea de sus a acestuia, la mijloc și va arăta ca un punct mai mare. Deși nu se știe sigur, este posibil ca de această dată, camerele de pe spatele telefonului sa fie patru la număr, așezate în forma de L.

https://youtu.be/pM2TZVhVRdU

În afară de data lansării, numele seriei și aspectul frontal al telefonului, Samsung nu a oferit mai multe detalii despre această lansare. Din fericire, vom avea de așteptat doar câteva zile pentru a afla noua serie de telefoane Samsung Galaxy A.

Manuela CHERECHEȘ
sursă video: YouTube