FUMĂTOR ÎNRĂIT - Aproape 10.000 de ţigarete ridicate dintr-un autoturism

În 12 noiembrie, în baza planului de acțiune desfășurat în vederea combaterii contrabandei cu produse din tutun atât la nivelul frontierei de stat cât și pe întreg teritoriul național, poliţiştii specializaţi în combaterea contrabandei, au identificat în trafic un autoturism folosit la transportul de țigarete de contrabandă.

FUMĂTOR ÎNRĂIT - Aproape 10.000 de ţigarete ridicate dintr-un autoturism

Polițiștii maramureșeni spun că la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 34 de ani, iar în urma verificărilor, au fost identificate și ridicate din autoturism 9860 țigarete de diferite marci, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 5900 lei.

La activitățile efectuate poliţiştii specializaţi în combaterea contrabandei au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Biroului de Operațiuni Speciale Maramureș, a Politiei Orașului Baia Sprie și a I.J.J. Maramureș. În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și a tragerii acestora la răspundere penală.   

 H.D.