CRISTIAN BOGDAN - Mă bucur pentru cele trei puncte obținute și îmi pare rău pentru Baia Mare

Progresul Șomcuta Mare a produs surpriza etapei a zecea în Liga 3 la fotbal.

CRISTIAN BOGDAN - Mă bucur pentru cele trei puncte obținute și îmi pare rău pentru Baia Mare

Derby-ul maramureșean CS Minaur - Progresul Șomcuta Mare a fost câștigat de oaspeți cu 2-0, după ce au condus la pauză cu 1-0. Șomcutenii au jucat excelent în fața unui adversar ce își dorește promovarea în Liga 2.

"Încep să se vadă roadele muncii depuse la această echipă. Am mai avut meciuri bune, dar nu la fel ca cel cu CS Minaur. Mă bucur pentru cele trei puncte obținute și îmi pare rău pentru Baia Mare. Mai sunt încă opt etape și sper ca atât Progresul Șomcuta Mare cât și CS Minaur să-și îndeplinească obiectivele la finalul campionatului.

Noi suntem o echipă în construcție, mai trebuie să schimbăm mentalitatea la unii jucători, dar prin muncă și seriozitate cred că vom reuși să ne salvăm de la retrogradare. Sunt convins că și CS Minaur va ajunge la meciurile de baraj.

Am deschis scorul în secunda 12 sancționând o neatenție a adversarilor în apărare, am fost și eu surprins de acțiunea noastră. Am venit pe stadionul Viorel Mateianu să jucăm fotbal, în primul rând. Asta vrem să facem în fiecare meci, indiferent de adversar, și, mai devreme sau mai târziu, atât timp cât îți respecți munca, vin și rezultatele", a declarat Cristian Bogdan, antrenorul echipei Progresul Șomcuta Mare.

M. S.

Citește și

DORIN TOMA - Am făcut un joc penibil

https://www.axanews.ro/dorin-toma-antrenor-minaur-am-facut-un-joc-penibil