FOTBAL (LIGA 2) - ACSF Comuna Recea se reunește sub comanda lui Ovidiu Mic

ACSF Recea se reunește pentru partea a doua a campionatului Ligii 2 la fotbal.

FOTBAL (LIGA 2) - ACSF Comuna Recea se reunește sub comanda lui Ovidiu Mic

Vacanța fotbaliștilor de la ACSF Recea se încheie azi. La reunire sunt așteptați toți jucătorii care au făcut parte din lot în prima parte a sezonului, mai puțin Arsene Luboya care a semnat cu U 1948 Craiova. Deocamdată nu s-a luat nicio decizie în privința plecării sau venirii altor fotbaliști, deși există discuții în acest sens. Antrenamentele vor fi conduse, cel puțin pentru o perioadă, de antrenorul secund Ovidiu Mic.

Situația financiară a clubului maramureșean este în continuarea incertă.

"Am încercat în ultimele zile să discutăm cu conducerea Consiliului Județean Maramureș, pentru a putea vedea pe ce finanțare ne bazăm în acest an, dar nu am reușit să facem acest lucru. Sperăm să putem să ne întâlnim cât mai curând. Suntem în tatonări și cu câțiva oameni de afaceri care ar fi interesați să ne sprijine. 

Antrenorul Nicolae Constantin, căruia i-a expirat contractul, ne-a spus că revine la echipă dacă se stabilizează situația financiară. Vorbim în fiecare zi la telefon și vom vedea ce se întâmplă în perioada următoare", a declarat Florin Gherasim, președintele clubului ACSF Recea, pentru AxaNews.ro.

Deocamdată, ACSF Recea nu și-a stabilit un program clar de meciuri amicale până la reluarea campionatului, dar este în discuții cu mai multe echipe.

M. S.