FOTBAL ÎN CEAȚĂ - ACSF Recea se întoarce cu un punct de la Turnu Măgurele, deși ar fi putut să câștige

ACSF Recea a jucat ultimul meci din acest an.

FOTBAL ÎN CEAȚĂ - ACSF Recea se întoarce cu un punct de la Turnu Măgurele, deși ar fi putut să câștige

Azi, în cadrul etapei a 15-a a Ligii 2, ultima din acest an, Turris-Oltul Turnu Măgurele și ACSF Comuna Recea au terminat la egalitate o partidă disputată pe o ceață deasă. Formația maramureșeană putea chiar câștiga meciul deoarece a jucat mai bine și a avut mai multe ocazii de gol decât formația adversă, dar a trebuit să se mulțumescă la final cu un singur punct.

Turris-Oltul Turnu Măgurele - ACSF Comuna Recea 1-1 (0-0)

Turris: Păun – Bărboianu (59 Buleică), C. Pîrvulescu (59 Sălcianu), Fl. Mitrea, Gîsă, Haită, Cr. Pușcaș (46 Voinea), Țegle, L. Mihai (65 Neacșu), A. Niță, Blănaru. Rezerve neutilizate: Ducan – Sima, I. Marin, Butoiu, Damașcan, Neacșu. Antrenor: Eugen Trică

ACSF Recea: Răilean – Lihet, Oiță, M. Urs, R. Ispas, Micaș, Akhmatov, Luboya (86 Bakmaz), R. Rus (80 Chinde), Văsălie (90+3 Jucan), M. Coman. Rezerve neutilizate: Bota – A. Lung, Bura, Mărieș, Szecui, Fl. Cordoș. Antrenor: Nicolae Constantin.

ACSF Recea a început ofensiv meciul și în minutul 11 Marius Coman a șutat de la 8 metri, lateral stânga, în colțul lung, mingea întâlnind bara. Atacantul maramureșean a mai avut două oportunități bune de a marca în minutele 21 și 31, la ultima dintre ele șutând de la 12 metri, dintr-o poziție centrală, exact în brațele lui Păun. 

Și gazdele au avut o bară în prima repriză la miNgea șutată din foarfecă laterală, de la 14 metri, de Pârvulescu.

Partea a doua a debutat cu o mare ocazie irosită de Văsălie care a șutat, în minutul 47, de la 8 metri lateral stânga în plasa laterală a porții apărate de Păun. Trei minute mai târziu și Turris a avut o importantă ocazie de a marca prin Blănaru.

ACSF Recea a deschis meritat scorul în minutul 55, când Rassambek Akhmatov a reluat cu latul în plasă, de la 4 metri, mingea centrată pe jos de pe dreapta de Coman (0-1), acțiunea fiind inițiată de Luboya.

Au urmat două ocazii importante de ambele părți, irosite de Blănaru (min. 66 - reluare cu capul de la 6 metri, mingea a trecut peste poartă) și Luboya (șut din afara cerului, mingea trece pe lângă poartă).

Gazdele au egalat în minutul 77 prin Țegle care a șutat cu latul de la 16 metri sub bara transversală, o minge respinsă  de apărarea echipei din Recea (1-1).

Până la final au mai ratat ocazii importante Romario Rus (min. 80 - șut peste poartă de la 14 metri) și Sălcianu (min. 88 - lovitură de cap parată de Răilean).

M. S.