FORMARE - Profesorii de pe Valea Ruscovei învățați cum să predea online elevilor

Casa Corpului Didactic Maramureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, vine în întâmpinarea nevoii de formare a cadrelor didactice din județ, cu mai multe cursuri de dezvoltare profesională.

FORMARE - Profesorii de pe Valea Ruscovei învățați cum să predea online elevilor
„Astfel, ca urmare a activităților de monitorizare a învățării online, realizate în perioada octombrie – decembrie 2020, de către ISJ Maramureș, s-au identificat nevoi de formare pentru cadrele didactice din zona Valea Ruscovei. În acest sens, au fost propuse trei programe de formare continuă, în regim de gratuitate: Utilizarea aplicației Google Classroom în colaborarea online; Mijloace, instrumente și metode de predare online pentru învățământul preșcolar și Introducere în eTwinning, Scrierea de proiecte internaționale de colaborare educațională.
Activitățile de formare gratuite se vor derula în perioada: 16 – 22 decembrie 2020. Aceste cursuri vor oferi oportunități de dezvoltare și consolidare a competențelor tehnice de utilizare a aplicațiilor Google Classroom, Zoom și Cisco Webex Meetings în activitatea online”, precizează director CCD Maramureș, Prof. Alina-Mihaela TRIFOI. 
H.D.