FLORIN GHERASIM (PREȘED. ACSF RECEA) - Nu retragem echipa din campionat, mergem mai departe!

ACSF Recea va juca în continuare în Liga 2.

FLORIN GHERASIM (PREȘED. ACSF RECEA) - Nu retragem echipa din campionat, mergem mai departe!

În ultima vreme au apărut mai multe zvonuri privind problemele cu care se confruntă ACS Fotbal Comuna Recea, vorbindu-se chiar de o nedorită retragere din campionat. Și antrenorul Nae Constantin a lăsat să se înțeleagă că ar fi unele probleme la echipă într-un interviu acordat postului de televiziune Oltenia TV, la finalul partidei jucate în deplasare cu Turris-Oltul Turnu Măgurele.

”Suntem binișor, se putea și mai bine. Au fost meciuri pe care le puteam câștiga, aștia suntem, suntem o echipă mică. Condițiile nu sunt așa bune, avem nevoie de multe lucruri în această pauză de iarnă, ca să ne punem la punct și să scăpăm de la retrogradare la sfârșitul campionatului. Acesta e obiectivul, nu avem altul. Acum, să vedem ce se întâmplă. E o lună și ceva de vacanță, sunt multe lucruri de rezolvat la Recea și vreau să se ajungă la un consens să se rezolve”, a declarat Nicolae Constantin, antrenorul echipei ACSF Recea.

Florin Gherasim, președintele echipei ACSF Recea, admite existența unor probleme, dar spune că nu se pune problema retragerii din campionat.

"Antrenorul are dreptate. Sunt unele probleme la club și încercăm să le rezolvăm, dar avem nevoie de timp. Noi ne-am organizat din mers pentru liga a doua. Important este că până la data de 1 decembrie nu avem datorii față de jucători sau furnizori. Vom vedea ce bani vom primi pentru anul viitor de la Consiliul Județean, dar nu ni s-a transmis că va fi oprită finanțarea. Nu se pune problema retragerii echipei din campionat, mergem mai departe", a declarat Florin Gherasim, pentru AxaNews.ro.

M. S.