FĂRCAȘA - Primăria repară stricăciunile din blocurile ANL

Priimăria Fărcașa repară stricăciunile din blocurile ANL. Primele apartamente construite în comuna Fărcașa, prin Agenția Națională de Locuințe, au fost date în folosința locatarilor în anul 2008.

FĂRCAȘA - Primăria repară stricăciunile din blocurile ANL
În general, locatarii au grijă de locuințele care le-au fost repartizate însă de-a lungul timpului, din diferite motive, au mai apărut și unele stricăciuni sau defecțiuni. Primăria a luat măsuri pentru remedierea acestora. Astfel au fost efectuate lucrări la interior, fiind înlocuite plăcile de gresie degradate, au fost igienizate și vopsite scările de acces și spațiile dintre etaje, s-au monta (parțial) centrale individuale) iar, în aceste zile, s-a lucrat la înălțime, în exterior. Au fost curățate și reparate burlanele de scurgerea apei pluviale și au fost înlocuite și tiglele sparte de pe acoperiș”, precizează Primăria Fărcașa. 
În ședința Consiliului local de ieri aleșii locali au discutat despre necesitatea înlocuirii, în această vară, a acoperișului cu un alt tip de învelitoare, țigla existentă fiind în stare de degradare accentuată. 
H.D.