FĂRĂ EMOȚII - ACSF Recea a învins Pandurii Târgu Jiu

FĂRĂ EMOȚII - ACSF Recea a învins Pandurii Târgu Jiu

ACSF Recea și-a adăugat azi încă trei puncte prețioase în clasament. Echipa antrenată de Nae Constantin a învins pe teren propriu, în etapa a 14-a a Ligii 2, Pandurii Târgu Jiu, ocupanta ultimului loc în clasament. Formația maramureșeană a jucat foarte atent în apărare și a fructificat două dintre ocaziile de gol pe care și le-a creat.

ACS Fotbal Comuna Recea - Pandurii Lignitul Târgu Jiu 2-0 (1-0). Au marcat Luboya, Coman.

ACSF Recea: Răilean – Potcoavă, M. Urs, Oiță, R. Ispas – Văsălie, Akhmatov, Micaș (84 Szecui), Chinde (46 Coman) – R. Rus (cpt.) (86 Mărieș) – Luboya. Rezerve neutilizate: Bota – Lung, Jucan, Lihet. Antrenor: Nicolae Constantin

Pandurii: Al. Oprița – Diau, Moisie, Remacle, Felipe Acosta, Pleșa, Al. Vasilescu (cpt.) (86 Goma), Jaiteh (78 Habet), Bunga (59 Grecu), Peia (78 L. Gheorghe), Vaida (59 Velcotă). Rezerve neutilizate: Iovicin – R. Cojocaru, C. Grecu, Erhard, Zaborowski. Antrenor secund: Cristian Popescu

Partida a început cu o lungă perioadă de tatonare care a durat până în minutul 36 când s-a produs deschiderea scorului. Romario Rus a ajuns în careul oaspeților, după un un-doi spectaculos cu Chinde, i-a pasat ideal lui Luboya și atacantul echipei din Recea a marcat cu un șut de la 14 metri, în dreapta portarului Oprița (1-0). Până la pauză am mai consemnat lovitura liberă executată de Micaș (min. 38), mingea trecând pe lângă poarta oaspeților, și ratarea lui Văsălie de la 16 metri (min. 41) și de această dată mingea fiind șutată în afara cadrului porții.

Prima ocazie a reprizei secunde a aparținut oaspeților, mingea șutată în min. 47 de Jaiteh fiind respinsă în corner de Răilean. A urmat în min. 63 al doilea gol al gazdelor. Văsălie l-a lansat în careu pe Marius Coman, care a făcut o preluare spectaculoasă și a marcat cu stângul cu un șut puternic, la care Oprița n-a avut reacție. În min. 75 Luboya a șutat periculos și Moise a fost foarte aproape să înscrie în propria poartă. Până la final am mai consemnat, în min. 81, ratarea imensă a lui Alin Văsălie, care a făcut totuși un meci foarte bun. Tânărul jucător al echipei din Recea nu a reușit să introducă în poartă, de la șase metri, mingea centrată de Coman.

Partida cu Pandurii Târgu Jiu a fost ultimul meci pe teren propriu din acest an pentru ACSF Recea.

M. S.