FĂRĂ DENISA DEDU - Bogdan Burcea a anunțat lotul pentru meciul cu Germania (azi, ora 19)

România debutează azi la Campionatul European.

FĂRĂ DENISA DEDU - Bogdan Burcea a anunțat lotul pentru meciul cu Germania (azi, ora 19)

Tricolorele au făcut aseară, în sfârșit, primul antrenament de la sosirea în Danemarca. Dintre handbalistele care au făcut deplasarea pentru această competiție nu au participat Laura Moisă (testată pozitiv la Covid-19) și Denisa Dedu (colegă de cameră cu Laura Moisă).

”Au trecut două zile fără antrenamente, însă fetele au făcut mișcare în camera de hotel, au urmat un program cu exerciții recomandat de către staff. La antrenament s-au simțit foarte bine, le-am văzut entuziaste, concentrate și hotârate”, a declarat selecționerul Bogdan Burcea, pentru site-ul oficial al Federației Române de Handbal (FRH).

Bogdan Burcea spune că nu mai este timp de lamentări și România trebuie să se descurce cu handbalistele pe care le are în lot.

”Numai echipa poate reprezenta un atu. Dacă jucătoarele de la 9 metri reușesc să îmbrace jocul Cristinei Neagu, sunt convins că vom avea succes. Ele trebuie să aibă încredere în forțele proprii, să aibă încredere în ceea ce am pregătit în puținul timp pe care l-am  avut la dispoziție și să lupte până în ultima fracțiune de secundă pentru victorie”, a mai spus selecționerul pentru frh.ro.

Bogdan Burcea a comunicat și numele celor 16 handbaliste cu care România va aborda partida de azi cu Germania din Grupa D (Kolding, ora 19, Digi Sport 1).

Lotul României: Yuliya Dumanska, Ana-Maria Măzăreanu - Nicoleta Dincă, Ana Maria Iuganu, Cristina Neagu, Anca Polocoșer, Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Andreea Popa, Ana-Maria Țicu, Ana-Maria Savu, Laura Popa, Sonia Seraficeanu, Alexandra Dindiligan, Lorena Ostase, Alexandra Subțirică Iovănescu.

M. S.