EVENIMENT ONLINE - O faptă bună de Crăciun

Sărbătorile vin, copiii își aștern dorințele în scrisorile lor către Moș Crăciun.

EVENIMENT ONLINE - O faptă bună de Crăciun

Anul acesta are loc ediția a IX-a a proiectului caritabil „O faptă bună de Crăciun”- Baia Mare. Având credință că vom trece cu bine și prin aceste vremuri dificile care ne provoacă și ne întăresc totodată, întrucât ne obligă să ne reinventăm și să dăm valoare fiecărui moment, ne pregătim să aducem bucurie în inimile a peste 100 de copiii cu ocazia Crăciunului.

Beneficiarii proiectului sunt copii abandonați din casele de tip familial și copii din familii nevoiașe.

Cum se va realiza proiectul?

Vom găsi Moș pentru fiecare copil, iar acesta va primi electronic scrisoarea copilui și detaliile necesare pentru a-i îndeplini misiunea (avem spiriduși harnici “de serviciu”).

Bugetul per scrisoare este de 100-150 lei. Moșu’ va aduce cadoul la sediul nostru , având o etichetă provizorie cu numele copilului, până la data de 10 decembrie 2020.

Cel mai probabil cadourile vor fi distribuite la poarta caselor de tip famiial și a famililor nevoiașe din Baia Mare, respectând măsurile de protecție și siguranță împotriva răspândirii virusului COVID-19.

De asemenea, vom pregăti pachete cu dulciuri pentru alți copiii care provin dintr-o familie cu o situație precară. Numărul lor va depăși cifra 100, având experiența anilor precedenți.

Doar cu ajutorul vostru putem face lucrurile la nivel macro, de aceea avem speranța că ne veți susține aici pe online, astfel încât să aducem o mică bucurie într-un suflet inocent.

B.N