EMOȚIONANT - Băimăreanca Paula Selig a cântat pentru copiii internați la Spitalul Marie Curie

Paula Seling a fost protagonista unui concert caritabil.

EMOȚIONANT - Băimăreanca Paula Selig a cântat pentru copiii internați la Spitalul Marie Curie

Băimăreanca Paula Seling a susţinut, în curtea Spitalului "Marie Curie" din București, un concert caritabil adresat micilor pacienţi, părinţilor lor, precum şi cadrelor medicale. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia "Dăruieşte Viaţă".

"Vă transmit toată căldura din inima mea, bucurându-mă că am ocazia să împart din cântecele mele sufletelor dumneavoastră. Eu trebuie să vă mulţumesc pentru ocazia pe care mi-aţi oferit-o şi sper din sufletul meu că muzica pe care v-o transmit, câteva colinde pe care m-am gândit să vi le cânt să vă lumineze inima şi ziua aceasta frumoasă", a declarat Paula Seling.

"Un băiețel de 3-4 ani își turtește nasul de geamul de termopan și le face cu mâna celor de la tehnic. Geamurile de la fiecare etaj sunt neîncăpătoare pentru cadrele medicale, părinții și micuții care s-au adunat să asculte concertul. Cei mai curajoși dintre ei au ieșit în curte, filmează, fac poze cu telefonul și aplaudă cu emoție la finalul fiecărei colinde. De pe scena improvizată în parcare,
Paula Seling ne colindă, le mulțumește cadrelor medicale pentru tot efortul lor și le aduce urări calde și îi încurajează pe părinții și copiii care sunt internați în spital.
Sunt doar câteva dintre imaginile pe care le-am văzut la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii "Marie Curie", în timpul concertului caritabil susținut de artistă. Un concert din suflet, pentru suflete. Un concert prin care am vrut să le transmitem acestor oameni că nu trec singuri prin experiența din spital", au scris, pe pagina oficală de Facebook, reprezentanții asociației "Dăruiește Viață".
M.S.