EHF EUROPEAN LEAGUE - În meciul cu Astrahanocka, CS Minaur trebuie să șteargă impresia palidă lăsată în tur (sâmbătă, ora 15)

Meci greu pentru handbalistele de la CS Minaur.

EHF EUROPEAN LEAGUE - În meciul cu Astrahanocka, CS Minaur trebuie să șteargă impresia palidă lăsată în tur (sâmbătă, ora 15)

Handbalistele de la CS Minaur revin pe teren propriu pentru un nou meci din cadrul EHF European League. Băimărencele vor întâlni sâmbătă, 6 februarie, de la ora 15, formația Astrahanocka Astrahan (Rusia), în cadrul etapei a patra din Grupa C a competiției. Partida va fi arbitrată de bulgarii Svetoslav Yovchev și Zvezdelin Yonchev, în timp ce observator EHF va fi Remus Cojocaru (Brașov). Întâlnirea se desfășoară fără spectatori.

O victorie ar însemna pentru fetele antrenate de Costică Buceschi un pas important pentru calificarea în sferturile de finală, ținând cont că va disputa pe teren propriu și celelalte partide rămase de jucat în grupă, două cu Thuringer HC și una cu Storhamar Handball Elite (Norvegia). De asemenea, întâlnirea reprezintă un bun prilej pentru a-și lua revanșa după înfrângerea categorică suferită în Rusia, 27-33, la capătul unui joc foarte slab.

Clasamentul grupei C

  1. Astrakhanocka 3 2 0 1        90-82  4p
  2. Storhamar        2 1 0 1        62-61  2p
  3. Minaur              2 1 0 1        60-62  2p
  4. Thuringer         1 0 0  1        22-29  0p

Programul etapei a patra (6 februarie): CS Minaur Baia Mare – Astrahanocka Astrahan (ora 15); Storhamar Handball Elite – Thuringer HC (ora 15, se joacă în Germania, la Bad Langelsanza).

M. S.