DURERE - Polițiștii maramureșeni își plâng colegul decedat în accident de mașină

Un polițist și-a pierdut viața într-un tragic accident petrecut aseară pe DN18. Mașina condusă de omul legii a intrat în coliziune cu o căruță la Berbești, iar manevrele medicilor nu au dat roadele scontate.

DURERE - Polițiștii maramureșeni își plâng colegul decedat în accident de mașină

„Ne cutremură plecarea neașteptată a colegului nostru, comisar şef de poliţie GABRIEL CIPRIAN SAULIUC, un OM exemplar, care ne-a fost mereu alături plin de viaţă, ne-a însufleţit întotdeauna cu entuziasmul său şi ne-a încurajat pe toţi, găsind soluţii la orice provocare, fie ea profesională sau personală.

Ziua de 16 decembrie va rămâne o zi tristă în memoria celor care l-au cunoscut pe Gabriel Ciprian Sauliuc. La vârsta de doar 45 de ani, moartea nu s-a sfiit să-l ia prin surprindere şi să pună capăt planurilor măreţe pe care le avea. Vestea cumplită că acesta şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie, ne-a zguduit pe toți şi ne-a încărcat inimile de durere şi de cele mai profunde sentimente de tristețe și compasiune.Ofiţerul şi-a început activitatea profesională în cadrul Ministerului Afacerilor Interne la data de 12 iulie 1997, iar din 2012 şi-a desfăşurat activitatea la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi ulterior la Serviciului de Ordine Publică, iar în ultimii cinci ani a fost şi coordonatorul Grupei Canine. În toată această perioadă, a muncit cu dăruire, cu pricepere, cu optimism, reuşind să aducă valoare instituţiei şi bucurie în sufletele noastre. În urma lui rămâne fiica sa, „tot universul meu”, aşa cum îi plăcea să spună, familia greu încercată, colegii care l-au preţuit enorm şi multe, multe amintiri nepreţuite. Transmitem familiei sincere condoleanţe şi o asigurăm de profunda noastră compasiune”, precizează conducerea IPJ Maramureș. 

H.D.