DSP MM - O treime din cazurile de COVID, confirmate în Baia Mare

Baia Mare este lider la numărul de cazuri de COVID-19, confirmate în Maramureș. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Maramureș pentru ultimele 14 zile, în județ au fost confirmate aproape 900 de cazuri.

DSP MM - O treime din cazurile de COVID, confirmate în Baia Mare

În ultimele 14 zile, în Maramureș au fost confirmate 894 de cazuri de COVID-19. Dintre acestea, aproximativ o treime, respectiv 357 au fost înregistrate în Baia Mare. 

În ceea ce privește incidența cazurilor la mia de locuitori, municipiul reședință de județ stă mai bine față de săptămana trecută. Astfel, pentru data de 14 decembrie, incidența în Baia Mare a scăzut la 2,46, față de 3,34, cat a fost în data de 7 decembrie.

Primul loc cu incidența cea mai mare îl ocupă în continuare comuna Oncești. Aici incidența rămane neschimbată, repectiv 3,92. Aceasta este singura unitate administrativ-teritorială din  Maramureș care are incidența peste 3. În rest, în toate localităție incidența a coborat sub 3. 

În același timp, șapte UAT-uri au incidența zero, și anume: Com. Asuaju de Sus, Com. Băseşti, Com. Bicaz, Com. Bistra, Com. Bogdan Vodă,  Com. Rozavlea, Com. Săcel. 

A.H.