DORINȚĂ - Maramureșul ar urma să aibă un spital modular pentru bolnavii de COVID

Județul Maramureș ar urma să aibă un spital modular pentru bolnavii de coronavirus pe modelul celor deja existente în tara.

DORINȚĂ - Maramureșul ar urma să aibă un spital modular pentru bolnavii de COVID

Subiectul construcției unui spital modular in Maramureș a fost discutat la întâlnirea cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, care a fost prezent în Maramureș la finele săptămânii trecute. 

„Am discutat despre posibilitatea ca Maramureșul să aibă în următoarea perioadă posibilitatea de a construi un spital modular, pe modelul celui de la Brașov, care este deja funcțional, pentru bolnavii de Covid-19 și analizăm această posibilitate împreună cu ministrul Nelu Tătaru și cu personalul de specialitate. Singura variantă este curtea Spitalul Județean. Încă nu avem toate datele, suntem în disucții cu Ministerul Fondurilor Europene, să vedem cum putem să ne încadrăm ca Maramureșul să beneficieze de o altfel de posibilitate. Dacă vom reuși, teoretic, într-un timp destul de scurt, am putea să realizăm această investiție”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

H.D.