DORIN TOMA (ANTRENOR MINAUR) - Am făcut un joc penibil

CS Minaur a suferit o înfrângere surprinzătoare.

DORIN TOMA (ANTRENOR MINAUR) - Am făcut un joc penibil

CS Minaur încheie anul în genunchi. Băimărenii și-au dat cu stângul în dreptul în meciul cu Progresul Șomcuta Mare, disputat sâmbătă, 14 noiembrie, și au pierdut cu 2-0.

"Mi-e rușine de ceea ce s-a întâmplat. Nu am jucat ce trebuie, am făcut un joc penibil. Lipsa de maturitate, lipsa de concentrare și absența mai multor jucători și-au spus cuvântul. Felicit echipa din Șomcuta Mare și pe antrenorul Cristian Bogdan, fostul meu coleg, pentru jocul prestat. Vom analiza situația și vom vedea săptămâna viitoare cu vor decurge lucrurile mai departe.

Golul primit foarte repede a contat în plan psihic, dar având o echipă cu mai mulți jucători cu experiență, care își dorește promovarea ar fi trebuit să trecem repede peste un astfel de moment. Am avut 90 de minute la dispoziție să întoarcem scorul și să câștigăm. Avem mai mulți jucători tineri, de viitor, dar în acest moment se pare că presiunea este prea mare pentru ei.  

Este cel mai slab joc din acest campionat și, probabil, cel mai slab meci din cariera mea de antrenor.  Dar asta este viața antrenorului, viața unei echipe și vom vedea cum vom gestiona situația.

În acest meci a lipsit disciplina de joc. Nu s-a respectat absolut nimic din ceea ce am discutat înainte de meci. Jucătorii au fost debusolați. Asta este, un antrenor trebuie să fie tot timpul cu bagajele la ușă.

În continuare echipa va mai face două săptămâni antrenamente, dar vom vedea cum vor decurge lucrurile cu această pandemie și vom încerca să trecem cât mai repede peste înfrângerea usturătoare cu Progresul Șomcuta Mare", a declarat la filaul meciului Dorin Toma, antrenorul echipei CS Minaur.

M. S.