DISTINCȚIE EUROPEANĂ - Un liceu din Baia Mare, premiat pentru excelență în educația antreprenorială

39 de școli din Europa premiate pentru excelență în educația antreprenorială în cadrul evenimentului „Școala antreprenorială a anului 2020“, desfășurat pe 9 noiembrie.

DISTINCȚIE EUROPEANĂ - Un liceu din Baia Mare, premiat pentru excelență în educația antreprenorială

Două școli din România au fost premiate pentru excelență în educația antreprenorială. Premiile „Școala antreprenorială“ reprezintă o recunoaștere anuală, acordată de Junior Achievement (JA) Europe, menită să ofere un cadru pentru susținerea și încurajarea instituțiilor de învățământ, directorilor de școli și cadrelor didactice din Europa care dezvoltă programe de educație antreprenorială.

Colegiul „Mihai Viteazul“ din Bumbești-Jiu și Colegiul Economic „Nicolae Titulescu“ din Baia Mare sunt două dintre cele 39 de școli din Europa premiate pentru excelență în educația antreprenorială în cadrul evenimentului „Școala antreprenorială a anului 2020“, desfășurat pe 9 noiembrie.

„De-a lungul celor 60 de ani de existență, destinul Colegiului Economic «Nicolae Titulescu» s-a conturat sub auspiciile performanței, fiind una dintre instituțiile școlare care au pus bazele unui învățământ economic în spirit european prin Competitivitate, Educație modernă, Notorietate, Tradiția valorilor perene și imuabile. C.E.N.T. pregătește specialiști utili economiei țării, încurajând obținerea competențelor antreprenoriale în vederea unei educații prospective, în spiritul idealului educațional și european. Obținerea distincției de «Școală antreprenorială a anului 2020» ne onorează și este o confirmare a promovării valorilor durabile pe care C.E.N.T. le urmărește în permanență pentru a dezvolta o abordare inovatoare, în toate domeniile de activitate“, a afirmat prof. Crina Buda, director al Colegiului Economic „Nicolae Titulescu“ din Baia Mare, pentru jaromania.org.

M. S.