DISTANȚAȚI DAR ÎMPREUNĂ - Și-a mutat scena în mediul online

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Liviu Borlan Maramureș, secția Școala Populară de Artă, și-a mutat scena în mediul online, pe pagina de Facebook.

DISTANȚAȚI DAR ÎMPREUNĂ - Și-a mutat scena în mediul online

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale  (CJCPCT) Liviu Borlan Maramureș, secția Școala Populară de Artă, și-a mutat scena în mediul online, pe pagina de Facebook. Dacă tot e pandemie și activitățile fizice stau în loc, conducerea instituției a decis să împărtășească în continuare cu publicul poveștile tinerilor talentați din cadrul școlii, și, totodată, să le facă vocea auzită printr-un filmuleț video.

„Distanțați în continuare, separați fizic, însă apropiați sufletește. Viața, pasiunile și talentul fiecăruia nu vor sta în loc. Iar pentru asta ne-am propus ca, prin vocea și talentul cursanților noștri, să aducem în casele dumneavoastră momente de suflet care să vă încânte și să vă înveselească. Așadar, pagina noastră de Facebook va ține loc de scenă pentru o vreme. E drept, o altfel de atmosferă decât cea cu care eram obișnuiți la spectacolele noastre, dar și așa, cu siguranță, vom reuși să ne bucurăm de muzică, folclor, dans și arte vizuale”, precizează responsabilii CJCPCT Liviu Borlan Maramureș.

V.R.