DIN NOU - Linn Blohm (CS Minaur), declarată cea mai bună handbalistă din Suedia. S-a vindecat de Covid-19

Linn Blohm este un adevărat star al handbalului mondial.

DIN NOU - Linn Blohm (CS Minaur),  declarată cea mai bună handbalistă din Suedia. S-a vindecat de Covid-19

Linn Blohm a fost desemnată cea mai bună handbalistă suedeză a anului, după ce a primit aceeași distincție și în 2019. Pivotul echipei CS Minaur a fost premiată la finalul meciului amical Suedia - Ungaria 27-28 (14-12).

Linn Blohm (28 ani) reprezintă cel mai reușit transfer făcut de echipa băimăreană înaintea actualului campionat. Ea a lipsit de pe teren doar două minute (din cauza unei eliminări) în cele cinci partide jucat în Liga Florilor. Linn Blohm a marcat 20 de goluri (din 23 de aruncări) și a evoluat excelent și în apărare.

#A fost infectată cu Covid-19

Linn Blohm a început de puțină vreme pregătirile cu naționale Suediei pentru Campionatul European, deoarece a fost infectată cu Covid-19. Simptomele au apărut după ce a plecat din Baia Mare și a ajuns acasă în Suedia.

"Am avut febră timp de trei zile și m-am simțit foarte rău. Din moment ce virusul a existat la echipa noastră (n.r. CS Minaur), am fost sigură că mă voi infecta și eu. Dar habar n-am avut când", a devlarat Linn Blohm, pentru hd.se.

Și cealaltă suedeză de la CS Minaur, portarul Filippa Idehn, a fost infectată cu Covid-19, dar a avut o formă mai ușoară decât Linn Blohm.

M. S.