DIFICIL- Momente grele pentru Ducesa de Sussex

Ducesa de Sussex a dezvăluit că a avut un avort spontan în iulie, scriind într-un articol despre „o durere aproape insuportabilă".

DIFICIL- Momente grele pentru Ducesa de Sussex

„Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil, că îmi pierd al doilea. A deveni mamă a fost o adevărată <<luptă>>, a spus Meghan într-un interviu pentru New York Times.

Meghan a scris despre pierderea și durerea resimțită în anul 2020. Tânăra de 39 de ani și-a împărtășit experiența pentru a-i îndemna pe oameni să ofere iubire, zâmbete și căldură sufletească, mai ales în această perioadă, când se apropie Ziua Recunoștinței în SUA.

O sursă apropiată a ducesei, a confirmat pentru BBC că în prezent se află într-o stare bună de sănătate.

Cuplul a avut nevoie de timp, să proceseze ceea ce s-a întâmplat în iulie și, după ce a ajuns să conștientizeze cât de frecvent este avortul spontan, a simțit nevoia să împărtășească publicului această situație.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat pentru BBC:

"Este o situație profund personală. Meghan este o adevărată luptătoare și nu a dat dovadă de vulnerabilitate în fața presei și a publicului. Este o mamă eroină!”

Ducesa și prințul Harry s-au mutat în California pentru a trăi departe de lumina reflectoarelor mediatice, după ce s-au retras din calitate de regi superiori în ianuarie. Cuplul a avut primul lor copil, Archie, pe 6 mai 2019.

B.N