DESPĂRȚIRE - Dan Petrescu, dat afară de campioana CFR Cluj

DESPĂRȚIRE - Dan Petrescu, dat afară de campioana CFR Cluj

Conducătorii clubului CFR Cluj au hotărât să-l dea afară pe Dan Petrescu, după ce echipa campioană a fost eliminată aseară din Cupa României (0-1, pe teren propriu cu Politehnica Iași). Despărțirea ar urma să fie parafată azi, după ce se va ajunge la un acord de reziliere a contractului.

Între conducătorii clubului clujean și Dan Petrescu există tensiuni mari, ambele părți fiind nemulțumite de modul în care au colaborat în ultima vreme. În plus, antrenorului i se reproșează lipsa de rezultate, CFR Cluj pierzând ultimele patru partide jucate pe teren propriu.

"Tot timpul mă gândesc la o despărțire, bagajul e făcut, presiune există, eu vreau să câștig, clubul vrea să câștige, să vedem ce va urma. Momentan sunt foarte supărat. Pe mine, în primul rând, şi pe toată lumea de pe planetă.

E o perioadă rea, nu prea dorm nopțile, la noapte va fi iar o noapte albă. Nici când câștigăm nu prea dorm eu. E un ghinion pe care nu l-am mai avut în carieră. Chiar primul şut să fie gol şi să nu ni se dea penalty-uri”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu Poli Iași.

CFR Cluj a câștigat trei titluri de campioană cu Dan Petrescu pe bancă.

M. S.