DEMISIE LA VÂRF - Cine a mai plecat din Partidul Ecologist Român (PER)

Continuă plecările din Partidul Ecologist Român.

DEMISIE LA VÂRF - Cine a mai plecat din Partidul Ecologist Român (PER)

Partidul Ecologist Român (PER) continuă să piardă oameni de valoare. Ultimul plecat din partid este Marius Gerard Necula, care și-a explicat gestul printr-o scrisoare deschisă.

Dragi prieteni, membri PER, drumul meu alaturi de voi se opreste azi. Ma voi intoarce in zona de activitate a societatii civile.
Am intrat in PER acum 8 luni, motivat de principiile ecologiste ,care ar fi trebuit sa fie principala linie a PER. Am sperat, pana in ultimul moment, ca PER va face un alt fel de politica, mai curata, mai sanatoasa, mai "ecologica". Din pacate, cuvantul ECOLOGIST , din denumirea partidului a murit sufocat de interese politicianiste cu miza mica si personale.  Nu cred in "principiile ecologiste" desenate in "almanahe" si capsate cu "mitraliera". Am anuntat conducerea partidului, in momentul in care am vazut glisarea spre niciunde, in lipsa principiilor, in general, si a celor ecologiste, in special, ca nu ma regasesc in "noul" PER. Nu pot cautiona absolut nici una din deciziile PER luate dupa alegerile locale. Azi , PER, este toxic si nefrecventabil.
Nu voi renunta sa fiu "activist de mediu" si voi lansa la inceputul anului viitor o platforma civica , "ALIANTA  PENTRU  NATURA", care sa promoveze cu adevarat principiile de protectia mediului.
Multumesc tutor pentru drumul parcurs impreuna si im mod expres celor care au decis, deja, sa devina <<ALIATI>>".
Marius Gerard NECULA
"fost" prim-vicepresedinte PER