DECIZIE ATACATĂ - Fostul viceprimar al Băii Mari, Noemi Vida, continuă lupta pentru Consiliul Local

Fostul viceprimar al Băii Mari, Noemi Vida a atacat decizia Judecătoriei Baia Mare care a invalidat mandatul de ales local, iar acum se asteapta solutia instanței. Dacă instanța va menține decizia de invalidare a mandatului, atunci Noemi Vida nu va face parte din noul CL Baia Mare.

DECIZIE ATACATĂ - Fostul viceprimar al Băii Mari, Noemi Vida, continuă lupta pentru Consiliul Local

„Având în vedere faptul că prin Încheierea civilă numărul 8028 din 16 octombrie 2020, pronunțată de către Judecătoria Baia Mare în dosar nr. 10023/182/2020 a fost invalidat mandatul doamnei Vida Noemi Erika, care a atacat cu apel această încheiere (in curs de soluționare) urmează ca în funcție de soluția dată de instanța de apel să se inițieze sau nu procedura de validare a mandatului supleantului”, se arată în Ordinul nr. 658 din 30 octombrie privind constatarea îndeplinirii condițiilor legale de constituire a Consiliului Local Baia Mare în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020. 

Vă reamintim că mandatul președintei UDMR Baia Mare a fost infirmat de Judecătoria Baia Mare din cauza interdicției de a exercita funcții alese pentru o perioadă anume de timp. Conform deciziei Agenției Naționale de Integritate, Noemi Vida are interdicție de a ocupa vreo funcție publică timp de trei ani de la încetarea mandatului. 

FOTO romkat.ro